1. Tortas „Medaus šokoladinis su jogurtu“Tai klasikinis
mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptu
gaiviu persikiniu jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir purios grietinėlės
kremas suteikia tortui dar malonesnį skonį.
| 20. Tortas „Vyšnelė“Švelnūs šviesūs biskvitai pertepti saldžiagūgščiu jogurto – grietinėlės kremu ir vyšnių džemo sluoksneliu su uogų gabalėliais. |
2. Tortas „Šokoladinis su riešutais“Šokoladiniai
biskvitai pertepti grietinėlės ir kakavos kremais su riešutais. Tortą
pagardiname sluoksneliu karamelizuoto sutirštinto pienu su romu.
| 21. Tortas „Braškė“Pavasariu kvepiantis tortas gaminamas iš
šviesių biskvitų, gaivaus jogurto – grietinėlės kremo, vėsinančių želė
gabalėlių ir kvapnių braškių.
|
3. Tortas „Medaus šokoladinis tortas su jogurtu ir vaisiais“Tai
gaivus vasariškas tortas susidedantis iš šokoladinio bei medaus
biskvitų perteptų persikinio jogurto ir purios grietinėlės kremais su
bananų puselėmis viduriniame sluoksnyje. Tortui gaivumą suteikia
puošimas vaisiais.
| 22. Tortas „Viskio“Šviesaus biskvito ir trapūs sluoksniuotos
tešlos pusgaminiai pertepti grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir
viskiu. Šiam saldžiam tortui rūgštelės suteikia citrinų gabalėliai
puriame kreme. |
4. Tortas „Jogurtinis“Pūrus šokoladiniai ir šviesus
biskvitai suteikia šiam tortui lengvumo, o persikinis jogurtas bei
grietinėlės kremas su želė gabalėliais suteikia saldžiarūgščio skonio.
| 23. Tortas „Rojaus obuoliukas“Sluoksniuotos tešlos
pusgaminiai, šviesus biskvitas, gaivus grietinėlės kremas ir obuolių
gabalėliai – paragavę, , jausite tikrą rojaus obuoliuko skonį. |
5. Tortas „Nica“Puikus pasirinkimas prie arbatos ar kavos –
šviesus, šokoladinis ir medaus biskvitai, pertepti persikinio jogurto ir grietinėlės kremu, su sluoksneliu plikyto kremo su romu ir
žemės riešutais.
| 24. Tortas „Mėlynių“Labai šlapias tortas, gaminamas iš
šokoladinių biskvitų, gaivios grietinėlės, gaivinančių šaldytų mėlynių
ir sluoksnelio mėlynių uogienės. |
6. Tortas „Paryžius“Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems –
jame rasite šokoladinį, citrininį biskvitus, bei sluoksniuotos tešlos
sluoksnį. Pertepimai taip pat įvairūs – šildantis plikyto kremo su
spanguolėmis, purus grietinėlės ir gaivaus jogurto.
| 25. Tortas „Morenginis“Lengvasis morengas ir šviesus biskvitas su aguonėlėmis pertepti sviestiniu kremu, pagardintu romu. |
7. Tortas „Karamelinis“Meduoliniai biskvitai pertepti puriu grietinėlės pagardintos karamele kremu. | 26. Tortas „Šokoladinis vėjas“Margos, tačiau darnios skonių
paletės tortas. Skanaudami pirma pajusite „Rafaelo“ kokosų skonį,
akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale –
grietinėlės su brendžiu kvapnumas.
|
8. Tortas „Jaunystė“Nuo senų laikų populiarus tortas,
gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su žemės riešutais, perteptų
saldžiarūgščių zefyrų su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu.
| 27. Tortas „Karališkas marcipanas“Šokoladinis tortas
perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos
rūgštelės tortui suteikia vyšnios, o nuo tikro marcipano pajusite
klasikinį migdolų skonį.
|
9. Tortas „Egzotika“Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų
baltymų pusgaminių su riešutais, perteptų sviestinių kremu su razinomis,
išmirkytomis rome. | 28. Tortas „Žaliosios arbatos“Nuostabus tortas šiltai
popietei – šviesūs biskvitai su puriu grietinėlės ir žaliosios arbatos
kremu. Tropikus primins apelsininio džemo sluoksnis su apelsinų
gabaliukais. Įdomi skonių įvairovė manantiems, kad išbandė viską.
|
10. Tortas „Ambasadorius“Solidus, tirpstantis burnoje tortas
gaminamas iš riešutinių ir kokosinių pusgaminių, pertepamų gardžiu
sviestiniu – šokoladiniu kremu su romu.
| 29. Tortas „Morenginis su apelsinais“Lengvasis morengas ir šviesus biskvitas su sviestiniu apelsinų kremu, pagardintu romu. |
11. Tortas „Tiramisu“ su persikų džemų arba vynuogių želėItin
lengvas tortas gaminamas iš šviesaus biskvito ir purios grietinėlės
kremo su delikatesinių Maskarponės sūriu, gaiviu persikų džemų arba
tamsia vynuogių želė.
| 30. Tortas „Pasiflorų“Citrinianiai biskvitai pertepti filadelfijos sūrio ir grietinėlės kremu pagardinti pasiflorų tyre. |
12. Tortas „Varškės su avietėmis“Šviesus biskvitai,
grietinėlės su desertine varške krmas ir šaldytos avietės – viskas, ko
reikia, kad pajustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą.
| 31. Tortas „Baltoji dama“Citrininiai biskvitai pertepti
grietinėlės ir lengvo jogurto kremu, kuris pagardintas laimu ir migdolu.
Tortui nepakartojamo skonio suteikia tarp dantų traškantys
karamelizuotos chalvos gabalėliai. |
13. Tortas „Napaleonas“ galimas su uogų džemuSliuoksniuotos
tešlos sluoksniai, sviestinis – citrininis kremas (galimas sluoksnelis
rūgštoko uogų džemo). Tai tikras naminis „Napaleonas“.
| 32. Tortas „Šilauogių“Gaivus, lengvas, natūralus tortas.
Gaminamas iš šokoladinių biskvitų su grietinėlės ir filadelfijos sūrio
kremais. Puoštas šilauogėmis.
|
14. Tortas „Triufelinis“Nuostabus tortas mėgstantiems
šokoladą. Šokoladinai biskvitai, perlieti konjako sirupu, pagardinti
šokoladiniu grietinėlės kremu. Tortui žavesio suteikia vyšnios.
| 33. Tortas „Medaus“Medaus biskvitai pertepti gardžios grietinės kremu su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais. |
15. Tortas „Latte“Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš
šviesių ir šokoladinių biskvitų, perliejamų kavos sirupu ir lengvo
grietinėlės ir „latte“ kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo
suteikiančiamsluoksneliui juodųjų serbentų uogienės.
| 34. Tortas „Snikers“Meduoliniai ir šviesūs biskvitai pertepti karamelės ir purios grietinėlės kremu, pagardintas žemės riešutais ir šokoladu. |
16. Tortas „Avietėlė“Gaivinantis tortas, kurio puikų skonį
kuria šokoladiniai biskvitai, puri grietinėlė ir sluoksnelis mišku
kvepiančios aviečių džemo. Tortą karūnuoja aviečių želė.
| 35. Tortas „Japoniškas“Purus varškės biskvitas užlietas
filadelfijos sūrio ir lydyto sūrelio kremu, pagardintas aviečių uogomis.
Tikras gaivus, lengvas ir pasakiškai skanus tortas. |
17. Tortas „Orchidėja“Šokoladiniai biskvitai, lengva grietinėlė, šokoladinis kremas ir rome mirkytos slyvos – tikras karališko torto skonis.
| 36. Pyragas „Sūrio“Šokoladinių sausainių biskvitas su sūrio kremu ir pagardintas kakava.
|
18. Tortas „Šokoladinė svajonė“Pats skaniausias mūsų
tortas, gaminamasis šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir
šokoladinio kremų. Imperatorišką skonį gaminiui suteikia tarp dantų
traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai.
| 37. Keptas varškėsPasigardžiavimui prie kavos.
Gaivios karštai dienai atneš švelnus varškės kremas su konservuotais
persikais ir ananasais su trapaus kepinuko pagrindu. |
19. Tortas „Šokoladinė vyšnia“Šokoladiniai biskvitai,
grietinėlės ir šokoladinis kremai ir rūgštelės suteikiančios vyšnios.
Šokoladas ir vyšnios – kas galėtų atsispirti šiam nuostabiam deriniui?
|
|