Bet kuris jūsų pasirinkto dizaino tortas gali būti padarytas iš jums labiausiai patinkančios sudėties.
![]() | "Pasiflorų"Citrininiai biskvitai pertepti filadelfijos sūrio ir grietinėlės kremu pagardinti pasiflorų tyre. |
![]() | „Šokoladinis vėjas“Margos, tačiau darnios skonių paletės tortas. Skanaudami pirma pajusite „Rafaelo“ kokosų skonį, akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale – grietinėlės su brendžiu kvapnumas. |
![]() | „Japoniškas“Purus varškės biskvitas užlietas filadelfijos sūrio ir lydyto sūrelio kremu, pagardintas aviečių uogomis. Tikras gaivus, lengvas ir pasakiškai skanus tortas. |
![]() | „Vyšnelė“Švelnūs šviesūs biskvitai pertepti saldžiarūgščiu jogurto – grietinėlės kremu ir vyšnių džemo sluoksneliu su uogų gabalėliais. |
![]() | „Egzotika“Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su riešutais, perteptų sviestinių kremu su razinomis, išmirkytomis rome. |
![]() | „Ambasadorius“Solidus, tirpstantis burnoje tortas gaminamas iš riešutinių ir kokosinių pusgaminių, pertepamų gardžiu sviestiniu – šokoladiniu kremu su romu. |
![]() | „Baltoji dama“Citrininiai biskvitai pertepti grietinėlės ir lengvo jogurto kremu, kuris pagardintas laimu ir migdolu. Tortui nepakartojamo skonio suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai. |
![]() | „Varškės su avietėmis“Šviesus biskvitai, grietinėlės su desertine varške krmas ir šaldytos avietės – viskas, ko reikia, kad pajustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą. |
![]() | „Medaus“Medaus biskvitai pertepti gardžios grietinės kremu su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais. |
![]() | „Triufelinis“Nuostabus tortas mėgstantiems šokoladą. Šokoladiniai biskvitai, perlieti konjako sirupu, pagardinti šokoladiniu grietinėlės kremu. Tortui žavesio suteikia vyšnios. |
![]() | „Viskio“Šviesaus biskvito ir trapūs sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir viskiu. Šiam saldžiam tortui rūgštelės suteikia citrinų gabalėliai puriame kreme. |
![]() | „Paryžietė“Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems – jame rasite šokoladinį, citrininį biskvitus, bei sluoksniuotos tešlos sluoksnį. Pertepimai taip pat įvairūs – šildantis plikyto kremo su spanguolėmis, purus grietinėlės ir gaivaus jogurto. |
![]() | „Šokoladinė svajonė“Pats skaniausias mūsų tortas, gaminamasis šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir šokoladinio kremų. Imperatorišką skonį gaminiui suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai. |
![]() | „Snikeris“Meduoliniai ir šviesūs biskvitai pertepti karamelės ir purios grietinėlės kremu, pagardintas žemės riešutais ir šokoladu. |
![]() | „Latte“Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš šviesių ir šokoladinių biskvitų, perliejamų kavos sirupu ir lengvo grietinėlės ir „latte“ kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo suteikiančiam sluoksneliui juodųjų serbentų uogienės. |
![]() | „Braškė“Pavasariu kvepiantis tortas gaminamas iš šviesių biskvitų, gaivaus jogurto – grietinėlės kremo, vėsinančių želė gabalėlių ir kvapnių braškių. |
![]() | „Mango“Šviesūs biskvitai pertepti maskarponės sūriu, natūralia mangų tyre ir mangų gabalėliais. |
![]() | „Pistacijų“Morenginiai trapus biskvitai su graikiniais riešutais, pertepti tirpstančių natūralių pistacijų kremų. |
![]() | „Morkiukas“Begliutenis tortas. Migdolinių miltų pusgaminis su natūraliomis tarkuotomis morkomis, perteptas maskarponės sūrio kremų. |
![]() | „Dainava“Tikras klasikinis tortas. Lazdynų riešutų morengas, perteptas šokoladinių sviestinių kremų, kuriam subtilumo suteikia tikras brendis. |
![]() | „Karališkas marcipanas“Šokoladinis tortas perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos rūgštelės tortui suteikia vyšnios, o nuo tikro marcipano pajusite klasikinį migdolų skonį. |
![]() | „Šilauogių“Gaivus, lengvas, natūralus tortas. Gaminamas iš šokoladinių biskvitų su grietinėlės ir filadelfijos sūrio kremais. Puoštas šilauogėmis. |
![]() | „Tiramisu“ su persikų džemu arba vynuogiu žele.Itin lengvas tortas gaminamas iš šviesaus biskvito ir purios grietinėlės kremo su delikatesinių Maskarponės sūriu, gaiviu persikų džemu arba tamsia vynuogių žele. |
![]() | „Karamelinis“Meduoliniai biskvitai pertepti puriu grietinėlės pagardintos karamele kremu. |
![]() | „Jaunystė“Nuo senų laikų populiarus tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su žemės riešutais, perteptų saldžiarūgščių zefyrų su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu. |
![]() | „Napaleonas“ su plikytu kremuSluoksniuotos tešlos sluoksniai, sviestinis – citrininis kremas (galimas sluoksnelis rūgštoko uogų džemo). Tai tikras naminis „Napaleonas“. |
![]() | |
![]() | „Rafaelo“Begliutenis tortas. Su traškančiais riešutais, grietinėlės bei kondensuoto pieno kremu. |